Geplaatst op Geef een reactie

Gratis Ebook inleiding in de Bates Methode

Gratis boek inleiding Bates Methode

Het enthousiasme waarmee ik me verdiept heb in de Batesmethode heeft me ertoe geleid om dit bedrijf op te richten. Mijn missie is “De bekendheid van de Bates Methode vergroten, en daarmee zo veel mogelijk mensen helpen om op natuurlijke wijze het zicht te verbeteren“. Toen ik voor het eerst van de Bates Methode hoorde was ik nogal sceptisch. Ik merk dat dit een reactie is die bij veel mensen voorkomt, en dit is ook volstrekt logisch. Doordat we van jongs af aan met het idee opgroeien dat bijna iedereen op den duur een bril nodig heeft, en dat dit (afgezien van lenzen en meer recent 🙁 een laser behandeling) de enige optie is, roept een compleet tegenovergestelde bewering deze sceptische reactie op.

Meer weten over de Bates Methode hielp me

Toen ik echter dieper in de stof van de Bates Methode dook, werd ik langzamerhand steeds enthousiaster. Vooral de fantastische resultaten die dr. Bates Behaalde hebben me aan het denken gezet. Uiteindelijk heb ik veel boeken over op een natuurlijke zichtverbetering gelezen, allemaal in meer of mindere mate gebaseerd op de Bates Methode. Maar dit heeft me vooral in het begin enige moeite gekost, omdat ik pas na het lezen van bepaalde informatie echt enthousiast werd. Om dit enthousiasme over te brengen, heb ik een korte inleiding in de Bates Methode geschreven. Dit ebook is voor iedereen gratis te downloaden vanaf mijn website.

Het ebook

In het ebook “Zie zonder bril 1 – Een inleiding in de Bates Methode” ga ik kort in de werking van een bril, en waarom het dragen van een bril zorgt dat je ogen achteruit gaan. Namelijk één van de drie conclusies die Bates trok naar aanleiding van het onderzoek was dat slecht of wazig zicht komt door het dragen van een bril. Download het boek nu gratis via de link hier onder.

Download het gratis Ebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *