Posted on Geef een reactie

Oogyoga in Utrecht op 11 maart

oogyoga in Utrecht op 11 maart

Heb jij last van vermoeide ogen? Dan kan is het wellicht een goed idee om eens een dagje mee te doen met een workshop Oogyoga. Op elf maart aanstaande wordt de eerste Oogyoga workshop van 2017 gegeven. De workshop start om 11u, eindigt om 17u en kost €75.

Wat doe je tijdens de workshop

Oogyoga is wellness en fitness voor je ogen. Het ontspant je ogen en heel het gebied rond je ogen. Het zijn zeer eenvoudige oefeningen die je gemakkelijk kunt inpassen tijdens je dagelijkse activiteiten. Je leert verstandig om te gaan met bv. computer-schermen, zodat er geen vermoeidheid of irritatie meer optreedt voor je ogen. Heb je last van vermoeide ogen, spanningen in- en rond je ogen, spanningen in nek en schouders of een begrensd gezichtsvermogen? Dan is het zeker de moeite waard om eens mee te doen met een sessie oogyoga.

Wil je meer weten?

Wanneer je meer over de deze workshop wilt weten kun je kijken op de website van Marian Maleszka. Marian is geboren in Genk en heeft oosterse filosofie, shiatsu en macrobiotiek gestudeerd aan het Kushi Institute. Hij draagt geen bril en doet regelmatig oefeningen op basis van de Batesmethode. Download de bijbehorende cursus informatie in deze PDF.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *