Geplaatst op 2 Reacties

And the winner is…

De verloting van vijf gratis Zonne-rasterbrillen is voltooid! De gelukkige winnaars hebben een email gekregen met de mededeling dat de rasterbril zo snel mogelijk verzonden wordt. Gefeliciteerd voor alle gelukkige winnaars, en ook voor de minder gelukkigen zit er een kleine verrassing in de mailbox.

De verloting

Ik heb er even over na moeten denken, hoe ik de verloting zou kunnen doen. Eerst dacht ik er aan om een suf programmaatje via internet te downloaden waarbij ik random winnaars kon laten kiezen uit de lijst met inzendingen. Aangezien ik al meer achter de computer zit dan me lief is, heb ik besloten het heft in eigen handen te nemen, en op ouderwetse wijze papiertjes uit een (keuken) schaal te gaan trekken. Na wat old-school knip en plakwerk is het me gelukt om op deze manieren vijf winnaars aan te wijzen. Zie hieronder voor het resultaat.

gratis zonne-rasterbril loterij
De loterij…


And the winner is...
And the winner is…

2 gedachten over “And the winner is…

  1. Alle winnaars oprecht en van harte gefeliciteerd. Laat in financiele nood verkerende particulieren en organsaties niet in de kou staan maar verwijs hen naar infogorbu@gmail.com

    1. Sportieve reactie Gerrit 🙂 Thanks!

Geef een reactie