Koop je Rasterbril vanuit België

Wanneer je een rasterbril wilt kopen vanuit België dan is dat geen enkel probleem. Naast dat er geen extra kosten meer zitten aan de verzending naar België, kan er ook gewoon veilig afgerekend worden via de eigen bank. Daarom genieten nu ook onze Belgische klanten van de beste en voordeligste rasterbrillen!

Wanneer je niet weet welke rasterbril het beste bij je past, kun je via onderstaande button gratis persoonlijk advies aanvragen. Je krijgt dan een kort formulier te zien, waarop een aantal vragen staan. Aan de hand van deze vragen zal ik je dan persoonlijk adviseren welke rasterbril het beste bij je past.

Afrekenen met Mr. Cash (bancontact)

Vanwege de vele aanvragen en de grote stroom aan klanten uit Belgie heb ik besloten Bancontact/Mister Cash te implementeren op de website. Wanneer u uw rasterbril vanuit België wilt kopen kunt u gewoon via Mr. Cash afrekenen. Dit betekend dat u veilig via uw eigen bankrekening direct kunt afrekenen. Bancontact/Mister Cash zorgt ervoor dat het aankoopbedrag direct van de rekening van de klant wordt verplaatst naar de rekening van Rasterbril.nl. Hierdoor hoeft er niet gewacht te worden totdat het bedrag bijgeschreven is, en kan bestelling direct verwerkt worden. Hierdoor heeft u uw rasterbril zeer snel in huis en kunt u te allen tijde veilig afrekenen.

Rasterbril belgie afrekenen met bancontact mister Cash

Veilig afrekenen met Bancontact / Mister Cash

Goedkope en snelle verzending naar België

De verzendkosten naar België bedragen net als de verzendkosten binnen Nederland (€6,75). De bestellingen worden netjes en veilig ingepakt en als pakket verzonden, zodat de brillen onderweg niet kapot kunnen gaan. Daarnaast worden de bestellingen binnen enkele dagen al bij u thuis gebracht, zodat u snel kunt beginnen met natuurlijk zien.