Een vakantie voor je ogen

Werken jouw ogen hard? Zitten ze vele uren achter de computer of een ander beeldscherm, turen ze iedere dag door brillenglazen of lenzen? Worstelen ze zich door velen pagina’s verplichte literatuur en brengen ze vele dagen binnen door? Allemaal oorzaken die spanning geven aan de ogen. Deze spanning vertaalt zich in wazig zicht, vermoeide, rode, droge ogen.

Als de spanning lang stand houdt dan kan het zich vertalen in ernstige problemen met de ogen. Kortom, het is belangrijk om goed te gaan zorgen voor de ogen. Ogen hebben rust nodig, maar ook plezier. Plezier in het zien. Buiten zijn en bewegen geven de ogen weer soepelheid en ontspanning. Je kunt je ogen weer leren genieten waardoor spanning vermindert en verdwijnt. Een heerlijke vakantie voor je ogen, zou jij dat willen? Extra tijd voor je ogen waar ze weer leren zien zonder bril of lenzen, kijken zonder spanning, met plezier. In een prachtige omgeving.

Op 7 juni start er een exclusieve vakantiecursus “Moeiteloos kijken zonder bril of lenzen” in Zuid-
Frankrijk. De cursus wordt gegeven op “Domaine la Flotte“, een landgoed van 40 ha met een prachtig uitzicht over de Pyrenee├źn. Een oase van rust tussen de heuvels, bossen en weiden.Tijdens de cursus zorg ik voor intensieve begeleiding en leer ik je fijne oefeningen die je ogen ontspannen. De oefeningen zijn gericht op hele visuele systeem. Op speelse wijze activeren we de visuele cortex, waardoor je beter gaat zien. We zullen veel buiten zijn en je zult merken dat je ogen van nature op ontspannen wijze zien. Een unieke kans om op deze bijzondere plek je ogen te geven wat ze nodig hebben.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karin Hogenboom

0 reacties

Een reactie versturen