Geplaatst op Geef een reactie

Voeding voor de ogen: Collageen

We hongeren onze ogen uit, doordat we niet de juiste voedingsstoffen binnen krijgen. Gezonde voeding is een belangrijke pijler van de VolZicht methode. 

Vandaag ontvang je de tweede deel over de drie belangrijke voedingsproducten voor de ogen,  namelijk Collageen. Deze gebruik je dagelijks naast  de gezonde voeding dagelijks om de ogen optimaal te verzorgen.

Collageen

Het glasvocht in je ogen bestaat voor het grootste gedeelte uit water, maar het krijgt zijn ferme structuur door de collageenvezels die erin zitten. Collageen, een bestanddeel van gelatine, is essentieel voor ons lichaam. Dit lijmachtige eiwit zorgt ervoor dat weefsels stevig en elastisch blijven. Een derde van alle eiwitten in het menselijk lichaam bestaat uit collageen. Hoe minder collageen, hoe slapper onze huid , hoe breekbaarder onze nagels, hoe zwakker onze botten en hoe wateriger ook het glasachtig lichaam in onze oogbol.

De moderne mens krijgt via zijn voeding lang niet meer binnen wat hij nodig heeft. En daarmee doet hij zijn ogen tekort. Een gebrek aan collageen kan diverse oogklachten tot gevolg hebben. Uit onderzoek is gebleken dat ogen die last hebben van mouches volantes, staar, maculadegeneratie en glaucoom een tekort hebben aan collageen. Dit be├»nvloedt dus direct het zicht.

Collageen is belangrijk voor gezonde ogen, dus raadzaam om het iedere dag te gebruiken. Zorg dat het van goede oorsprong is. Namelijk van runderen die grasgevoederd zijn. 

Klik hier om goede kwaliteit collageen te bestellen. 

Zorg dat de ogen niet meer uitgehongerd zijn, maar iedere dag weer beter doorvoed raken.

Op gezonde ogen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *