Voeding voor de Ogen: Levertraan

Voeding voor de Ogen: Levertraan

Mijn zicht is verbeterd sinds ik 2 jaar geleden begonnen ben met het nemen van 2 eetlepels levertraan per dag en ik mijn rasterbril gebruik in plaats van mijn gewone leesbril. 

Gezonde voeding is een belangrijke pijler om beter te zien.

Omgekeerd, wanneer we niet de juiste voedingsstoffen binnen krijgen hongeren we onze ogen uit en heeft dat invloed op ons zicht.

Enige tijd geleden ben ik de samenwerking aangegaan met VolZicht omdat ik weet dat dit de methode is om beter te leren zien.

De juiste voeding voor de Ogen die ik aanbied zijn: 

Levertraan/boterolie 

In levertraan zit onder andere Vitamine A. Het netvlies en achter het netvlies is de plek waar de meeste vitamine A in het lichaam voorkomen. 
Het oog is het een van de eerste weefsels die schade ondervindt door de afwezigheid van vitamine A. Het bindvlies en hoornvlies leiden aan een tekort en worden droog, dik en gerimpeld. Ook het netvlies kan beschadigd raken door een tekort aan vitamine A.

De combitie Levertraan/boterolie geeft je systeem een superboost met vitamine A, maar ook andere belangrijke vitamines zoals K en D en omega 3, 6 en 9 in de juiste verhoudingen.

Van belang is dat het product van goede oorsprong is, dat de levertraan/boterolie koud gefermenteerd is, van wilde vis afkomstig is en de boter van runderen die grasgevoederd zijn.

Klik hier om goede kwaliteit levertraan/boterolie te bestellen. 

Klopt, het is niet echt lekker. Toch is het belangrijk dat je minimaal een lepel per dag tot je neemt. 

Zorg dat de ogen niet meer uitgehongerd zijn, maar iedere dag weer beter doorvoed raken.

Op gezonde ogen!

P.S. Ben je toe aan een verdiepende VolZicht vervolgstap, klik dan hier om je aan te melden voor een vrijblijvend gesprek.

0 reacties

Een reactie versturen