Begrijp jij de dingen die alleen een brildrager begrijpt?

Onlangs kwam ik op de Belgische site Newsmonkey een artikel tegen waarin elf dingen behandeld werden die alleen een brildrager begrijpt (helaas is het artikel inmiddels verwijderd) Toen ik het last moet ik wel even terugdenken aan de tijd dat ik een bril droeg, en enkele van deze ongemakken ondervond. Nu is het zo dat je ook met een rasterbril niet er fijn liggend televisie kunt kijken, maar er zijn (wat deze lijst betreft) een aantal voordelen ten opzichte van een “normale bril” op sterkte:

  • Een rasterbril beslaat niet
  • Een rasterbril helpt juist tegen de zon
  • Je hoeft geen nieuwe bril meer te kopen, je sterkte veranderd juist ten goede

Iedereen zou je bril willen passen

In dit artikel schrijft men dat 1 van de ongemakken van het dragen van een bril is, dat iedereen je bril wil passen. Dit zal waarschijnlijk bij het dragen van een rasterbril nog meer voorkomen. Ik juich het juist toe wanneer iemand mijn rasterbril wil passen. Op die manier kunnen meer mensen zien dat het dragen van een bril op sterkte helemaal niet nodig is, en dat er andere manieren zijn om scherp te zien. Dat je daarbij ook nog eens niet de nadelen van het dragen van een bril ondervindt, komt daar nog bovenop. Dus ik zou vooral zeggen, laat andere mensen je rasterbril passen, en help daarmee bij het meer bekend maken van de Bates Methode en het gebruik van een rasterbril.

Iedereen wil je lenzen aansmeren

Er wordt ook geschreven dat iedereen je contactlenzen wil aansmeren wanneer je een bril draagt. Ik denk dat dit bij het gebruiken van een rasterbril een stuk minder zal zijn. Je hebt immers altijd een gepast antwoord op het feit waarom je niet gewoon lenzen draagt. Namelijk dat je op een natuurlijke wijze scherp wilt zien, in plaats van het verder verminderen van je zicht door het dragen van een bril of lenzen op sterkte.

Kortom voorkom slecht zicht en ergernis over een bril

Wanneer je begint met natuurlijk zien, en het dragen van een rasterbril, kun je een hoop ergernissen voorkomen. Je zorgt ervoor dat je zicht beter wordt, en tegelijkertijd ervaar je een hoop ongemakken niet die je met een normale bril wel zou ervaren. Wanneer je wilt beginnen met natuurlijk zien, vraag dan gratis persoonlijk advies aan. Ik help je heel graag om te beginnen met het op een natuurlijke wijze beter zien.

0 reacties

Een reactie versturen