Informatie over rasterbrillen

Wil je meer weten over het gebruik van een rasterbril voordat je daadwerkelijk een rasterbril wilt kopen? Kies dan hier onder het onderwerp dat op jou van toepassing is. Een rasterbril is een goed hulpmiddel voor wanneer je op natuurlijke wijze beter wilt leren zien. Alleen een rasterbril zal dit niet voor je doen, maar wanneer je aan de hand van gedragsveranderingen leert op welke manier je je ogen het beste kunt gebruiken zul je op korte termijn al verbetering kunnen realiseren. Ik raad je aan om eerst meer te lezen over het gebruik van rasterbrillen alvorens je verder gaat met een verdieping in de Batesmethode. Wanneer je echt makkelijk wilt starten kun je middels de oranje button hier onder gratis persoonlijk advies aanvragen. Je krijgt dan enkele vragen over de huidige situatie van je zicht, aan de hand waarvan ik je dan persoonlijk zal adviseren hoe jij op korte termijn kunt beginnen met het op natuurlijke wijze verbeteren van je zicht.

Lees hier meer over de werking van een rasterbril en waarom je scherp kunt zien wanneer je door het raster kijkt: Hoe werkt een rasterbril?

Leer wanneer je een rasterbril gebruikt en bij welke afwijkingen het gebruik past. Weet ook wanneer je hem niet kunt gebruiken:
Hoe gebruik je een rasterbril?

Als je al weet hoe een rasterbril werkt en hoe je deze gebruikt dan kun je hier meer lezen over hoe je met een rasterbril je zicht kunt verbeteren: Zicht verbeteren met een rasterbril

Informatie over de Batesmethode

De Batesmethode is een methode waarmee je aan de hand van gedragsveranderingen kunt zorgen voor een vermindering van de spanning in en rondom je ogen. De meeste oogproblemen komen door spanning, wanneer je op een natuurlijke manier leert kijken kun je deze spanning verminderen. Hierdoor kun je niet alleen voorkomen dat je zicht nog verder achteruitgaat, maar kun je zelfs je zicht verbeteren. Wil je meer weten over de Batesmethode kijk dan op deze pagina over de Batesmethode

Wanneer je direct wil beginnen met een rasterbril, maar niet weet welke bril bij jou past dan kun je gratis persoonlijk advies aanvragen door op de onderstaande button te klikken.

0 reacties