Ontspanning voor je ogen van Karin Hogenboom

Karin Hogenboom geeft cursussen om weer goed te kunnen zien zonder bril. Zelf heeft ze van haar 10e tot haar 38e een bril gedragen, en in haar zoektocht naar een alternatief voor laseren, is ze geinspireerd geraakt door de Bates Methode. Door meer en meer te weten te komen, en de verbetering van haar zicht die daarmee gepaard ging, zijn ogen en zien uitgegroeid tot haar passie. Met veel plezier en bevlogenheid verzorgt Karin cursussen, workshops en privé lessen om anderen te helpen om het zicht, en daarmee de algehele kwaliteit van het leven, op een goeie manier te verbeteren.

Het oogontspanningspakket

Het op natuurlijke wijze verbeteren van je zicht is gebaseerd op de Batesmethode. De belangrijkste ontdekking van dr. Bates was het feit dat nagenoeg alle oogklachten hun oorsprong vinden in spanning op de oogspieren. Wanneer je iets aan deze spanning kunt doen, dan kun je je zicht op een natuurlijke wijze verbeteren. Het ontspanningspakket van Karin Hogenboom bevat een ebook waarmee je op een mooie en makkelijke wijze het natuurlijk beter zien leert kennen. Daarnaast ontvang je ook een aantal digitale oefeningen en instructievideo’s om beter te leren ontspannen.

Ebook Moeiteloos kijken zonder bril of lenzen

Het boek dat ooit door Dr. Bates geschreven is, is echter nogal lastig te lezen. Enerzijds omdat het vrij wetenschappelijk en Theoretisch geschreven is, en anderzijds omdat het in het Engels is. Wanneer je op een simpele en makkelijke manier meer wilt weten over natuurlijk zien, en wilt beginnen met het verbeteren van je zicht, is het boek van Karin (onderdeel van het ontspanningspakket) een echte aanrader. In het boek neemt Karin je mee op haar ontdekkingsreis richting beter zien. Je leest hoe dit voor haar ging, langs welke pieken dalen de reis ging, en uiteindelijk met welke oogoefeningen ze de mooie resultaten heeft behaald.

Ontspannen ogen MP3

Ontspannen is zo makkelijk nog niet. Met deze MP3 kun je samen met Karin de uitdaging aangaan. Wanneer je deze mp3 beluisterd neemt Karin je aan de hand mee langs de oefeningen die jou helpen om je ogen te ontspannen. Het begint met Palmeren, waarbij je met je handen, je ogen compleet afsluit van het licht. Alleen al deze simpele oefening maakt een wereld van verschil. Toen ik begon met Palmeren merkte ik niet alleen dat mijn zicht beter werd, maar ik voelde ook een algehele rust over me heen komen. Met de mp3 sluit ik me makkelijk even voor korte tijd buiten, en kom helemaal tot rust.

Gratis bonus bij het pakket

Naast het ebook en de onspanningsoefeningen, ontvang je bij aankoop van het pakket ook nog twee gratis bonussen. Het betreft een audio-instructie voor Oogyoga, en instructievideo’s voor de oefening “Zwaaien”. Dit is een mooie aanvulling op het pakket, en ook hiermee doe je een volgende stap richting een natuurlijk beter zicht.

0 reacties

Een reactie versturen